Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Αrticultores - Αντάρτικο κηπουρών στο Μπουένος Αϊρες


banksy1
Ξεχάστε τα λουλούδια σε γλάστρες και τους φράχτες από θάμνους: μια ομάδα καλλιτεχνών από το Μπουένος Άιρες θέλει να μεταμορφώσει την πρωτεύουσα της Αργεντινής σε  λαχανόκηπο, μετατρέποντας τα παραμελημένα πάρκα και τα διαζώματα των δρόμων σε καταπράσινες οάσεις ζαρζαβατικών.
Οι «Αρτικούλτορες» ακολουθούν τα χνάρια των «ανταρτών κηπουρών»,

H Νέα Τάξη Των Πραγμάτων - Εξαιρετικό άρθρο από το ''Τρίτο Μάτι'' 2007«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David 

Οι 8 χειρότεροι δικτάτορες που υποστηρίζονται από τις Η.Π.Α


Οι 8 χειρότεροι δικτάτορες που υποστηρίζονται από τις Η.Π.Α

 – 09/02/2011
Ο όρος δικτατορία αφορά στην απόλυτη εξουσία ενός ατόμου (ή ομάδας ατόμων) που κυβερνά(ν) αυθαίρετα δίχως οι πράξεις τους να περιορίζονται ή να οριοθετούνται μέσα σε πλαίσια που ορίζει κάποιο δημοκρατικό σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς που προστατεύουν βασικές πολιτικές ελευθερίες. Κύριο χαρακτηριστικό ενός δικτατορικού καθεστώτος είναι η συγκέντρωση όλων των εξουσιών στα χέρια του δικτάτορα, ο πλήρης έλεγχος σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής (ολοκληρωτισμός και αυταρχισμός), ο έλεγχος της δικαστικής εξουσίας, η τρομοκράτηση/δίωξη πολιτικών αντιπάλων και πολλές φορές η εξόντωσή τους. Οι δικτάτορες συνήθως ανέρχονται στην εξουσία μέσω πραξικοπήματος ή καταλύοντας τους νόμους ενός ισχύοντος συντάγματος (σφετερισμός). Πολλές φορές, δικτατορικά καθεστώτα επιβάλλονται από ομάδες στρατιωτικών που συνωμοτούν με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας, (χούντα).
Δικτατορικά ή ημι-δικτατορικά καθεστώτα συνεχίζουν να υπάρχουν σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πολλά από αυτά συχνά υποστηρίζονται ή και πολλές φορές επιβάλλονται από ισχυρές χώρες, όπως οι ΗΠΑ (στο παρελθόν είχαν υποστηρίξει αρκετά δικτατορικά καθεστώτα όπως αυτό τουΠινοσέτ στην Χιλή, του Βιντέλα στην Αργεντινή, του Μπατίστα στην Κούβα, ή του Σουχάρτο στην Ινδονησία), η Κίνα (με την περίφημη δικτατορία της Μπούρμα) και η Πρώην Σοβιετική Ένωση με το περιβόητο πραξικόπημα των Σταλινικών στο Αφγανιστάν. Παραθέτουμε μερικές από τις πιο εμφανές περιπτώσεις αυταρχικών καθεστώτων που συνεχίζουν να λαμβάνουν δισεκατομμύρια δολάρια, ως βοήθεια από τις ΗΠΑ:
1) Muhammad Hosni Sayyid Mubarak
Πρόκειται για τον τέταρτο πρόεδρο της Αιγυπτιακής Αραβικής Δημοκρατίας. Το 1975 διορίστηκε ως αντιπρόεδρος, ενώ στις 14 Οκτ 1981 ανέλαβε την προεδρία, μετά τη δολοφονία του Προέδρου Anwar El Sadat. Είναι ο μακροβιότερος στην αιγυπτιακή ηγεμόνα μετά τον Muhammad Ali Pasha. Υπήρξε ωστόσο αξιωματικός στην Αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία, υπηρετώντας ως διοικητής από το 1972 έως 1975.

167 Days left to go....[Living with Interferone]


167 Days left to go,
It's hard. It's very hard.
I will do it. I will, definately, do it!
[tired with heavy symptoms of flu]

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

168 Days left to go......


168 Days left to go
Interferone week 2
Flue 24/7
Weak and tired and low as it gets.........
I wonder what for..?????

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

169 Days left to go


169 Days left to go...
Flu 24/7.  I don't want to walk....This is so hard.
I WILL NOT GIVE UP.

Music Video: CAKE - I am so sick of you [Dedicated to Interferone]I'm so sick of you
I'm so sick of me
I don't want to be with you

I'm so sick of you
I'm so sick of me
I don't want to be with you

I want to fly away

El tranvía antimusulmán se ha puesto en servicio en Suiza. [The antimuslim tram is on in Switzerland.]El tranvía antimusulmán se ha puesto en servicio en Suiza. 
The antimuslim tram is out in Switzerland.

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Music Video: Jimi Hendrix - If 6 Was 9If the sun refuse to shine,
I don't mind, I don't mind,
If the mountains fell in the sea,
let it be, it ain't me.
Alright, 'cos I got my own world to look through,
And I ain't gonna copy you.

170 Days left to go...

170 
Days left to go... I feel so sick.....
NEVER GIVE UP, NEVER EVER GIVE UP!

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011